Golvservice | Få upp till 3 offerter på ditt golvuppdrag

Du kan själv jämföra offerterna i lugn och ro - enkelt och gratis

Beskriv ditt uppdrag

Se exempel på en uppdragsbeskrivning

0/500
Din kontaktinformation
Verifiera via SMS eller e-post

Hitta rätt golvservice såhär

  1. Du beskriver enkelt dina önskemål
    Du beskriver enkelt dina önskemål
  2. Vi matachar dig med verksamheter nära dig
    Vi matachar dig med verksamheter nära dig
  3. Du väljer fritt den rätta till uppdraget
    Du väljer fritt den rätta till uppdraget

Massor av nöjda kunder

Extremt snabbt och effektivt! Colego.se visade snabb och effektiv behandling av min förfrågan. Jag kan varmt rekomendera att använda Colego.

Felix Andersson

Superenkelt! Jag har flera gånger hämtat in offerter via Colego och är mycket nöjd varje gång. {...} dem företagen jag har fått kontakt med har alla utfört ett felfritt arbete och till tiden.

Pia Backman

Professionella. Fick 3 offerter från snickare i mitt lokalområde. Alla skickade offerter som var användbara.

Jörgen Moberg

Ska du ha nytt eller fixat golvet?

Om du av den ena eller andra orsaker ska ha fixat eller bytt golv, så kontakta en golvexpert innan du själv går igång. Oftast kan det faktiskt verkligen löna sig att få en expert till att lägga golvet åt dig istället för att påbörja projektet själv.

Det finns enstaka typ av golv som man kan lägga själv, men i dem flesta tillfällena kräver det expertis om golvet ska läggas korrekt utan sprickor, bucklor eller andra fel.

Är det parkettgolv som du går och drömmer om, så är det många som går igång själva. Det är ju bara ett klicksystem, men i många tillfällen så blir resultatet faktiskt inte som hoppats. För tas det inte höjd till ojämnheter i det existerande golv eller så sätts ihop korrekt, så känns det när man går på golvet. Det samma gäller diverse plastgolv som linoleum eller vinyl. Blir det inte ordentligt utsträckt så kan det skapas bucklor som vill irritera dig varje gång du går över det.

Så innan du själv kastar dig ut i att lägga golvet. Ge dig själv ett bättre underlag för ett beslut vid att skapa ditt uppdrag här på Colego.seDet tar bara ett par få minuter att beskriva vad du söker och så fixar vi resten av jobbet åt dig. Vi kontaktar duktiga golvexperter, som är intresserade i att ge dig en offert så ska du endast välja mellan dom offerterna du tar emot. Det är enkelt, oförpliktande och så är det helt gratis – Det är därför ingen anledning till att låta bli, så skapa ditt uppdrag nu.