Målare | Få upp till 3 offerter från erfarna målarmästare

Du kan jämföra dina offerter i lugn och ro

Beskriv ditt uppdrag

Se exempel på en uppdragsbeskrivning

0/500
Din kontaktinformation

Äger du eller hyr du? *

Verifiera via SMS eller e-post

Hitta den rätta målaren såhär

  1. Du beskriver enkelt dina önskemål för målarmästarna
    Du beskriver enkelt dina önskemål för målarmästarna
  2. Vi matachar dig med målarmästare nära dig
    Vi matachar dig med målarmästare nära dig
  3. Du väljer fritt den rätta murare till uppdraget
    Du väljer fritt den rätta murare till uppdraget

Massor av nöjda kunder

Extremt snabbt och effektivt! Colego.se visade snabb och effektiv behandling av min förfrågan. Jag kan varmt rekomendera att använda Colego.

Felix Andersson

Superenkelt! Jag har flera gånger hämtat in offerter via Colego och är mycket nöjd varje gång. {...} dem företagen jag har fått kontakt med har alla utfört ett felfritt arbete och till tiden.

Pia Backman

Professionella. Fick 3 offerter från snickare i mitt lokalområde. Alla skickade offerter som var användbara.

Jörgen Moberg

Få en målare till att fixa dina väggar, så kan du själv måla staden röd

Det är hårt arbete att hyra målare. När du själv målar väggar och taken hemma, är dem första dragen med penseln säkert väldigt roligt. För det är ju fascinerande att se, hur penselns avtryck ger väggen en ny färg. Men om du inte är övad, går det inte så lång tid, före dina armar och axlar börjar bli ömma.

Om måleriarbetet ska göras riktigt fint, så du står ut med att se på det i flera år, så ska det göras ordentligt. Du måste helt enkelt igång med att ånga bort den slitna tapeten. Det är ett smutsigt arbete. Men du kommer bli glad för det på sikt. Om du önskar moderna och enkla väggar, ska det sättas upp målarfilt. Men så att du vet det. Alla ojämnheter kan ses genom målarfilt. Så om det nu ska göras ordentligt, är du nog tvungen att spackla först.

Du har inte ens börjat täcka av, och du håller redan på att ge upp? Vi förstår dig. Måleriarbete är i själva verket ett stort och mycket underskattat jobb, om det ska göras ordentligt.

Men hjälpen är nära. En professionell målare har teknikerna till att snabbt göra ditt hem vackert och hemtrevligt. Så kan du själv använda tiden till viktigare saker.

En målare hjälper även när du flyttar

När du ska flytta från en hyreslägenhet, ska den oftast lämnas nymålad och med nyslipade golv. Annars försvinner din deposition. Men just när man ska flytta har man en massa andra saker att fixa.

Dessutom är lusten större att lägga energin i din nya bostad. Men du har turen med dig. För oavsett om du tänker fixa din nuvarande och din nya bostad med hjälp av en professionell målare. Eller om du önskar att en målare fixar en av dem. Har du ett riktigt bra jobb som Colegos skickliga målare vill ge ett anbud på.