Städare | Få upp till 3 offerter från erfarna städfirmor

Du väljer själv den rätta utifrån offerterna du tar emot - enkelt och gratis

Beskriv ditt uppdrag

Se exempel på en uppdragsbeskrivning

0/500
Din kontaktinformation
Verifiera via SMS eller e-post

Hitta den rätta städfirman såhär

 1. Du beskriver enkelt dina önskemål för städfirman
  Du beskriver enkelt dina önskemål för städfirman
 2. Vi matachar dig med städfirmor nära dig
  Vi matachar dig med städfirmor nära dig
 3. Du väljer fritt den rätta till uppdraget
  Du väljer fritt den rätta till uppdraget

Massor av nöjda kunder

Extremt snabbt och effektivt! Colego.se visade snabb och effektiv behandling av min förfrågan. Jag kan varmt rekomendera att använda Colego.

Felix Andersson

Superenkelt! Jag har flera gånger hämtat in offerter via Colego och är mycket nöjd varje gång. {...} dem företagen jag har fått kontakt med har alla utfört ett felfritt arbete och till tiden.

Pia Backman

Professionella. Fick 3 offerter från snickare i mitt lokalområde. Alla skickade offerter som var användbara.

Jörgen Moberg

Om doften av städning och sega dammråttor

Det är lördag förmiddag, och hemmet liknar garderoben i förskolan precis innan stängning. Ingen orkar egentligen att lägga den korta helgen på städning och tvätt. Och det är också många andra saker som ska ordnas i fritiden. Men städ ska ändå göras. Och någon ska också göra det.

Städning är en finurlig del i vår vardag. Vi har olika syn för, när det borde grovstädas, och när man kan komma undan med en vädring. Oenigheten är ofta en tvist mellan könen. En snabb googlesökning visar också att titeln: “Kvinnor använder två och halv gång så lång tid som männen på att städa”.

Använd din fritid på det du har lust till

Oavsett om det är sanningen, låter vi det vara oavgjort. Men det skapar helt säkert oenigheter, om den ena i hushållet föredrar lavendeldoft och putsade speglar, och den andre är okej med ursäkta dammråttorna när man trampar på dem. Det går helt snett när den, som älskar rena ytor, vill involvera den som hatar att städa.

Det är nästan ren garanti att den lediga dagen slutar med sura miner, smutsiga beskyllningar och gräl.

När man hellre vill se fotboll eller shoppa med väninnorna, är det störande att använda den värdefulla lediga tiden på städning. Och medan man surandes dras runt med dammsugaren, överväger man kanske till och med skilsmässa från sin städmaniska make. Varför inte göra något åt saken?

Skapa ditt städningsuppdrag direkt och få en överenskommelse med en städfirma i loppet av några dagar. Så kan du och städbefälet mysa i soffan, medan ni lyssnar på Morgonpasset i P3 nästa helg.

Visste du följande om att ha en professionell städpartner:

 • Det är möjligt att välja fast städning antingen flera gånger per vecka eller kanske bara en gång per månad
 • Timtaxan vill vara något dyrare, om man har längre mellan städtillfället, för att det ska skrubbas något mer, när det inte regelbundet görs rent
 • Man kan komma överens om städning, där man nån gång då och då kan få städat köksskåpen, kylskåpet och andra gånger få torkat av större ytor, fönster m.m.
 • Städfirmorna jobbar professionellt och planerar kalender och uppdrag precis som alla andra verksamheter. Därför är dem som regel intresserade i att ha överenskommelser med kunderna om fasta dagar