Totalentreprenad | Få upp till 3 offerter på ditt uppdrag

Vi gör arbetet för dig och garanterar, att du gratis blir kontaktad med upp till 3 offerter från professionella totalentreprenörer

Beskriv ditt uppdrag

Se exempel på en uppdragsbeskrivning

0/500
Din kontaktinformation

Äger du eller hyr du? *

Verifiera via SMS eller e-post

Hitta det rätta företaget här

  1. Du beskriver enkelt ditt totalentreprenads-projekt
    Du beskriver enkelt ditt totalentreprenads-projekt
  2. Vi matachar dig med totalentreprenörer nära dig
    Vi matachar dig med totalentreprenörer nära dig
  3. Du väljer fritt den rätta till uppdraget
    Du väljer fritt den rätta till uppdraget

Massor av nöjda kunder

Extremt snabbt och effektivt! Colego.se visade snabb och effektiv behandling av min förfrågan. Jag kan varmt rekomendera att använda Colego.

Felix Andersson

Superenkelt! Jag har flera gånger hämtat in offerter via Colego och är mycket nöjd varje gång. {...} dem företagen jag har fått kontakt med har alla utfört ett felfritt arbete och till tiden.

Pia Backman

Professionella. Fick 3 offerter från snickare i mitt lokalområde. Alla skickade offerter som var användbara.

Jörgen Moberg

Totalentreprenad är bra idé när du vill ha koll på projektet

Det finns en lång rad olika entreprenadformer. Om du vill ha andra till att klara av hela projektet för dig, då är det totalentreprenad, som du ska välja. Här ska du bara skriva under ett kontrakt, och så klarar firman som du har anställt till totalentreprenad resten. Så om du står och ska bygga ett nytt hus, så kan det vara en riktigt bra idé att kontakta en, som kan hjälpa dig med din totalentreprenad. Står du med drömmen om att realisera ditt 140 m2 stora hus på en fantastisk tomt, så kan du med en overenskomst av totalentreprenad säkra dig, att det enda du ska bekymra dig om är att flytta in, när ditt hem är färdigt.

När du har skapat ditt uppdrag på Colego, så vill vi ta tag i våra samarbetspartners och se till att, du får kontakt med några, som kan ge dig ett anbud på det totalentreprenads-arbetet du är i behov av. När tagit emot ett anbud, så har du redan där skapat dig ett bättre underlag, var du kan jämföra de olika anbuden och hitta fram till, vilket anbud som tilltalar dig, och det som för dig är det rätta priset.

De olika anbuden som du får, är helt gratis och är inte bindande. Du kan själv välja fritt om du vill ta något av anbuden eller inte. Så skapa ditt uppdrag nu, så kan du se, vad du ska räkna med, när du ska bygga i samarbete med en, som kan totalentreprenad. Vi önskar dig all lycka till med ditt projekt.