Behöver du en VVS-firma? Få upp till 3 offerter - helt gratis

Vi gör jobbet åt dig och garanterar att du gratis blir kontaktad med upp till 3 offerter från professionella VVS’are

Beskriv ditt uppdrag

Se exempel på en uppdragsbeskrivning

0/500
Din kontaktinformation
Verifiera via SMS eller e-post

Hitta rätt VVS'are såhär

  1. Du beskriver enkelt dina önskemål
    Du beskriver enkelt dina önskemål
  2. Vi matachar dig med VVS'are nära dig
    Vi matachar dig med VVS'are nära dig
  3. Du väljer fritt den rätta till uppdraget
    Du väljer fritt den rätta till uppdraget

Massor av nöjda kunder

Extremt snabbt och effektivt! Colego.se visade snabb och effektiv behandling av min förfrågan. Jag kan varmt rekomendera att använda Colego.

Felix Andersson

Superenkelt! Jag har flera gånger hämtat in offerter via Colego och är mycket nöjd varje gång. {...} dem företagen jag har fått kontakt med har alla utfört ett felfritt arbete och till tiden.

Pia Backman

Professionella. Fick 3 offerter från snickare i mitt lokalområde. Alla skickade offerter som var användbara.

Jörgen Moberg

VVS-firma som kan fixa din vattenkran som droppar

Vattenkranen droppar igen, toaletten rinner eller så kanske rören vid vasken blivit otäta. Orsaken kan vara många, men när man står och behöver en hantverkare, så är det inte alltid att man känner någon. Så goda råd kan vara dyra, för vilken firma ska man egentligen välja?

Eller lönar det sig att ringa runt till flera olika VVS-montörer och få flere offerter som man då kan jämföra? Frågorna är många. Här på Colego.se gör vi det enkelt för dig. Här ska du inte använda energi på att ringa runt till verksamheter och förklara, för vi fixar det mesta av jobbet. Det enda du ska göra är att beskriva ditt uppdrag, så ser vi till att, du blir kontaktad av en eller flera verksamheter som gärna utför uppdraget åt dig.

Det tar bara 3 minuter att skapa ditt VVS-uppdrag

I det ögonblick var vi tar emot ditt uppdrag, skickar vi vidare det till dem rätta verksamheter. Är en verksamhet intresserad och har möjlighet för att klara av ditt uppdrag, så blir kontaktad direkt av verksamheten så ni kan avtala närmare. När du sedan har tittat närmare på dom offerter du tar emot så kan du själv välja om du vill använda en av hantverkarna som du har kommit i kontakt med genom Colego. Du väljer själv om vill tacka ja eller nej till offerten du tar emot.

Det enkelt och rakt fram, och helt utan kostnader för dig. Så få fixat din vattenkran nu. Beskriv uppdraget och kom i kontakt med en hantverkare som kan hjälpa dig. Låt Colego.se skapa kontakten för dig.