Om Colego

Din uppdragsportal var du enkelt kan ta emot upp till 3 offerter

Enkelt, gratis och sparar tid
Offert hämtad på 102.813 uppdrag
Fler än 2400 hantverkare kopplade til Colego

Colego – din uppdragsportal

Colego.se är din uppdragsportal som förmedlar kontakten mellan dig som kund, och relevanta hantverkare och serviceverksamheter som kan lösa dina uppdrag. Vi täcker hela Sverige men har ökat fokus på Skåne, Västra Götaland och Stockholms län.

De uppdragen som skapas på uppdragsportalen förmedlas vidare till hantverkare, som Colego.se’s systerverksamhet Bostadsrätsföreningen Sverige har samarbetsavtal med.

Varje månad hanterar vi flera tusen uppdrag som skapas av både privata och verksamheter. Vi servar kunder inom många olika hantverks och serviceområden.

Colego.se och Bostadsrättsföreningen Sverige är en del av Colego Group A/S.

Vårt uppdrag: att göra det enklare för dig

Vårt expertisområde ligger innanför marknadsföring och den digitala världen. Den grunden har vi använt till att skapa en uppdragsportal som gör det enkelt för dig att uppnå kontakt med hantverkare, som kan lösa ditt uppdrag i Sverige. De uppdragen som du skapar på colego.se kvalitetssäkras manuellt av vår personal. Vi har erfarat att det ger oss en snabbare och mer positiv process.

Det du får ut av att använda vår service, är en märkbar tidsbesparing och kontakt med relevanta hantverkare som har möjlighet att utföra uppdraget. Du får också en överblick över uppdragets omfång och möjlighet att jämföra dem offerter du får från hantverkarna.

Kontakt

Om du har frågor eller vill veta mer om hur vår service fungerar, är du välkommen till att kontakta oss.

Service: service@colego.se

Telefon: +46 793 37 37 21
Måndag-torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-15:30