Så funkar Colego | 4 enkla steg till offerter

Enkelt, gratis och sparar tid
Offert hämtad på 102.813 uppdrag
Fler än 2400 hantverkare kopplade til Colego

Hos Colego kan du enkelt och gratis hämta in offerter från lokala verksamheter och hantverkare

Colego gör det enkelt för dig att komma i kontakt med hantverkare i ditt lokalområde. Du beskriver bara i formuläret, vad du önskar hjälp till och tar härefter emot offerter på ditt uppdrag från upp till 3 duktiga lokala hantverkare.

Så kan du jämföra priser och fördelar och därmed får det bästa underlaget för att hitta den helt rätta hantverkaren. Colego samarbetar endast med registrerade bolag för att säkra dig en professionell upplevelse.

1. Beskriv ditt behov

Du fyller i formuläret på colego.se, var du beskriver vad du önskar att hämta in offert på. Skriv alla detaljer som kan vara relevanta för hantverkaren som önskar att lämna offert, så är du säker på att du får en skräddarsydd och konkret offert.

2. Vi hittar kvalificerade hantverkare

Vi går igenom ditt uppdrag och börjar matcha den med de bästa hantverkarna för just ditt behov. Vi ser t.ex. till att du får offerten från hantverkare, som jobbar i ditt lokalområde, att dem har tid att genomföra ditt uppdrag och att dem är seriösa och professionella.

3. Du tar emot offert(er)

Du vill snabbast möjligt bli kontaktad av hantverkare, som vill ge dig en skräddarsyd offert på just ditt uppdrag. Om du har frågor till din offert är du välkommen att kontakta hantverkaren för att få fler detaljer.

4. Välj den rätta hantverkaren

Du väljer nu själv vilken hantverkare som matchar dina önskemål och behov bäst. Pris och tidpunkt för utförandet av uppdraget osv. avtalas direkt mellan dig och hantverkaren du har valt. Det är gratis och oförpligtande för dig som kund att skapa ett uppdrag, du behöver inte välja en offert om du inte hittar den rätta via Colego.